ANKARA / ALTINDAĞ - Yeni Turan İlkokulu

Mrt

Okulumuzda Orman Haftası kutlandı.

Mrt

Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde ''Her Okul Bir Şampiyon'' protokolü kapsamında, okulumuz 4.sınıf öğrencileriyle kayak kursumuz başlamıştır.

Mrt

Nevruz Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

BB Çocuk Kulübü koordinatörlüğünde okulumuz 1-B sınıfı Akvaryum gezisinde.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine, Orman Bakanlığı koordinatörlüğünde bir uzman tarafından ''Orman'' konulu eğitim verildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü programı güzel etkinliklerle kutlandı. Görevli olan, emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrenclerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Deprem tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

Çocuk Kulübü koordinatörlüğünde okulumuz 2-A sınıfını Hacettepe Üniversitesi Biyosfer Müzesi gezisindeydiler.

Şbt

1/A sınıfı öğrencileri eğlenceli etkinliklerle Okuma Bayramı gösterisi yaptı. Sınıf öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Katkıda bulunan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz PDR Servisi tarafından velilerimize yönelik ''Öğrencilerde Davranış Bozuklukları'' konulu seminer yapıldı.

Şbt

6 Şubat 2023 depremi anısına farkındalık çalışması. Çalışmayı hazırlayan; İSG ekibine, PDR servisimize ve resim çizerek katkıda bulunan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimizin karne heyecanı. Sınıflarımızdan kareler.

Ock

Öğrencilerimiz eğlenceli etkinliklerle karne öncesi son haftayı keyifli bir şekilde geçiriyorlar.

Ock

Sınıflarımız son haftayı eğlenceli etkinliklerle geçirmeye devam ediyor. Zeka oyunları, arkadaş bilekliği gibi.