ANKARA / ALTINDAĞ - Yeni Turan İlkokulu

Ock

Sınıflarımız son haftayı eğlenceli etkinliklerle geçirmeye devam ediyor. Zeka oyunları, arkadaş bilekliği gibi.

Ock

Öğrencilerimiz sinema izleme etkinliği ile eğlenceli bir gün geçiriyorlar.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan Dönem Sonu Faaliyet Haftası çerçevesinde tüm sınıflar aynı saatte okuma etkinliği yaptı.

Ock

Okulumuz 4/D sınıfı öğrencisi Hira Buzluk Ankara Kayak İl 1.si olmuştur. Okul olarak bizleri gururlandırdı. Başarılarının devamını diliyoruz. Sınıf öğretmeni Ayşe Çelik öğretmene ve spor hocamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

1-B sınıfının Yerli Malı Haftası etkinliği yapıldı. Nurgül Arıcan öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Yerli Malı Haftası, okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

10 Kasım sabahı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, sevgi, saygı ve minnetle anıldı.

Kas

2-F ve 3-C sınıfları BB Çocuk Kulübünde Çocuk Hakları seminerine katılmıştır.

Kas

İlk yardım eğitmenleri tarafından okulumuz tüm 1.,2.,3.,4. sınıf öğrencilerine ve velilerimize uygulamalı ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Kas

BB Çocuk Kulübü Koordinatörlüğünde 2-A ve 2-D sınıfı öğrencileri Anıtkabir'i ziyaret etmişlerdir.

Kas

Okul Müdürümüz Göreve başlamıştır.

Kas

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantısı velilerimizin katılımıyla yapılmıştır. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet'in 100.Yılını Coşkuyla Kutladık.

Ekm

Atatürk'ün İzinde 100. Yılında Cumhuriyet Çocukları Fotoğraf Sergimiz Devam Ediyor

Ekm

Kaymakamımız, İlçe Müdürümüz, Belediye Başkanımız Cumhuriyetimizin 100.Yılı Cumhuriyet Çocukları Fotoğraf Sergimizi ziyaret etmişlerdir. Tüm amirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sergiyi düzenleyen Songül Dümen başta olmak üzere  2-A sınıf velilerine, tüm 2. sınıf öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.