ANKARA / ALTINDAĞ - Yeni Turan İlkokulu

Ekm

Gençlik ve Sportif Antrenörlerinin okulumuzdaki sportif etkinlikleri devam ediyor.

Ekm

Sıfır Atık Projesi kapsamında 3-B ve Özel Eğitim sınıfıyla birlikte tohum ekimi yapılmıştır.

Ekm

Ankara'nın Başkent oluşunun 100.yılı kutlandı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Yapıldı.

Eyl

Coşkulu bir şekilde İlköğretim Haftasını kutlayarak, öğretmenlerimizle birlikte ilk ders zilimizi çaldık, derslerimize başladık. 2023-2023 eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun.

Haz

Ankara Valisi, İl MEM Müdürü, ilçe Kaymakamı ve ilçe MEM Müdürümüzün katılımlarıyla okulumuzda Karne Dağıtım Töreni gerçekkeştirilmiştir.

Bizlere bu görevi layık gören başta sayın Valimiz Vasip ŞAHİN’e ve diğer tüm amirlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi tatiller.

May

Bisiklet Ankara il Birinciliği kazanan kız ve erkek takımlarımızı tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum . Balıkesir de düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında öğrencilerimize  başarılar diliyorum.